Art center odpira vrata in vabi vse, ki jih mika likovno ustvarjanje, da naredijo svoj prvi korak v svet likovne kreativnosti s pomočjo naših izobraževalnih programov. Če pa likovno že ustvarjate, lahko s pomočjo naših programov razširite svoje znanje in spretnosti.

V Art centru vam tudi nudimo okviranje slik s strokovnim svetovanjem. Pri nas je aktivnih več slikarjev, ki vam bodo pomagali izbrati pravi okvir in opremo za vašo sliko. Kajti tudi najboljše likovno delo lahko z neustreznim okvirjem izgubi svoj čar, s pravim pa zaživi v novi dimenziji.

Prav tako pa vas vabimo v prodajno-razstavno galerijo Art centra, da se naužite lepega in, da vas povzdigne vibracija sublimnega.

Ponudba galerije obsega preko 150 likovnih del raznovrstnih motivov in tehnik, od cenovno ugodnih izdelkov do umetnin visokih vrednosti in priznanih avtorjev. Z likovnimi deli iz ponudbe lahko:

  • oživite svoj bivalni ali poslovni prostor
  • obdarujete edinstveno in zelo osebno
  • varno naložite svoj denar

Galerija Art centra je odprta za likovne ustvarjalce, da v njej svoja dela razstavijo in tudi prodajo. Za več informacij o sodelovanju nas pokličite.
Odpiralni čas galerije Art centra je od srede do petka, od 11.00 do 16.00 ure, in v soboto, od 10.00 do 12.00 ure. Za obisk izven odpiralnega časa nas pokličite.

Vabljeni!